Benvingut/uda al web d'acollida a Catalunya

Benvingut/uda al web d'acollida a Catalunya.

El web d'acollida a Catalunya és una iniciativa de la Direcció General per a la Immigració del Govern de Catalunya per donar informació bàsica a totes les persones que acaben d'arribar a Catalunya o que pretenen fer-ho.

Si vostè és una d'aquestes persones, des del Govern de Catalunya volem ajudar-lo en la seva incorporació a la nostra societat i que sigui autònom al més aviat possible. Aquest web és una eina que li ho pot facilitar. Cal també, però, un esforç de la seva part de voler formar part de la societat catalana que estem construint. L'aprenentatge de la nostra llengua, el català, i el respecte dels nostres drets i valors fonamentals són part del compromís recíproc que li demanem.

En la tria dels continguts s'ha tingut una cura especial amb aquells que li poden ser més necessaris en els primers moments d'instal·lació i els hem traduït adaptant-los als conceptes més aproximats del seu context lingüístic i cultural. No es tracta, doncs, de traduccions literals, sinó d'interpretacions conceptuals.

Desitgem que la informació que trobarà en aquest web li sigui útil en el procés que ara inicia.

Li donem la benvinguda a Catalunya.